Kiitos kaikille osallistujille ja talkooväelle 2014!

 

TULOKSET 2014 tästä

 

TULOKSET 2013 tästä

 

VALOKUVAT 2013 tästä

 

 

Tapahtuman organisoinnista vastaa  Lapin Lukko ry tukijoukkoineen. Osallistuaksesi elämykselliseen yhteisliikuntatapahtumaan sinun ei tarvitse olla huippu- tai kilpaurheilija, vain halu ja rakkaus liikkumiseen riittää. Kaikenlaiset liikkujat ovat tervetulleita.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, Lapin kesäilta ja -yö tarjoavat ihanteellisen ympäristön liikkumiseen ja mahdollisuuden koko perheen yhteisharrastukseen.

 

Lähtöpaikalla, Napapiirillä, Joulupukin Pajakylä täyttyy jo iltapäivän tunteina iloisesta tunnelmasta ja toiminnasta. Starttaat - matkastasi riippuen - Joulupukin Kammarin edustalta ja ylität Napapiirin (66'32'35") Joulupukin valvovien silmien alla. Lähtö kuvataan ja ikuistetaan Napapiirin ylitys -maratondiplomiin, jonka saat suorituksestasi. Matkan viimeiset metrit kuljetaan juhlavasti yli Jätkänkynttilä-sillan, kohti Rovaniemen kaupungin keskustaa ja Lordin Aukiota (entinen Sampoaukio).

 

Pohjoisen valoisa kesäilta tarjoaa unohtumattoman liikuntaelämyksen. Tule nauttimaan kanssamme liikunnasta, Lapin lumosta ja upeasta ilmapiiristä.

 

 

 

SantaClausMarathon FanClub

 

                       

 

 Liity faniksi Facebookissa 

 

© SantaClausMarathon 2014 Design: Fintravel Ltd